Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Greenfield De Luxe Lakópark II. ütem

Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc

Alacskai út

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 30 299 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2017. 4. negyedév

Ár

38.8-47.2 M Ft

Alapterület

112–130 m2

Szobaszám

4–5 szoba

Összes lakás

30 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

2016-ban a XVIII. kerület által kiírt év projektje díj nyertese. Modern, minimál stílusú, lapostetős ikerházak.

A környék

A 18. kerületben, Pestszentlőrinc-Pestszentimre szívében az Almáskert lakópark közvetlen szomszédságában mintegy 30 000 nm-en valósul meg a Greenfield de Luxe lakópark.

A lakópark elhelyezkedése révén tökéletes egyensúlyt teremt a zöld övezet békéjének élvezete és a belvárosba való gyors bejutás lehetősége között, emellett egy karnyújtásnyira található a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől.

A projekt megálmodója és egyben beruházója az Atreusz Ingatlanfejlesztő és Beruházó kft. minden apró részletre figyelt, hogy a Greenfield de Luxe lakópark tökéletesen kielégíthesse az Önök igényeit.

A fő cél egyedi miliőjű, modern, fiatalos, dinamikus, minden igényt kielégítő, nagy zöld felületekkel tagolt otthonok létrehozása volt, melyek a fenntarthatóság (energiatakarékosság) és az értéktartás jegyében születtek. 

Az ideális, egyenként 400 m2-es telekhányadokra épülő házak házak kielégítik minden korosztály igényeit.

 

Előnyök

400 m2-es összközműves különálló telkeken(gázzal), garázzsal együtt épülő házak.Ízelítőül a műszaki tartalomból: hatalmas üvegfeleületek, antracit színű külső nyílászárók, hőszigetelt antracit-szürke színű Hörmann garázskapu, Hörmann alumínium biztonsági bejárati ajtó,monolit vasbeton szerkezetű emelet feletti födémmel, a legkorszerűbb lapostető hő – és vízszigeteléssel (Mapei), 10 cm-es grafitos hőszigetelés, földszinit fedett terasz, tűzi horganyzott kapuk, antracit-szürke alumínium bádogozás, üvegkorlát, design viacolor burkolat, A A+ eneregtikai besorolás.

Kapcsolat

Atreusz Ingatlanfejlesztő És Beruházó Kft.

Cím: 1188 Bp. Alacskai u. 29. értékesítési iroda

Telefonszám: +36 30 299 megnézem

Szalontai Viktor

Okleveles építészmérnök

+36 30 299 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Atreusz Ingatlanfejlesztő És Beruházó Kft.

Az Atreusz Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, mely a 2006-os alapítása óta, egyre jobban növekszik és hódít teret a hazai és keleti építőipari piacon. Ennek eredményeként 2009-ben moszkvai székhellyel létrejött az ООО " АТРЕУС НЕДВИЖИМОСТЬ", majd 2013-ban létrehozta oroszországi leányvállalatát Jekatyerinburgban. Évről évre dinamikusan fejlődünk és egyre több nagyobb volumenű projektet viszünk végig az építőiparban. Az elmúlt évek folyamán megfontolt üzletpolitikánknak köszönhetően, a társaság gazdálkodása nyereséges, piaci helyzete stabil.