Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Green Court Residences

Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő

Élj a jelenben, lakj a jövőben!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 1 700 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Green Court Residences

Leírás

Az épület

A Green Court Residence a Pesti Házak Zrt. és a Codic International S.A. egyik legújabb építési projektje, mely két épületből álló – egy 136 és egy 140 lakást magában foglaló – modern, jövőcentrikus társasház-komplexum.Mottónk: Élj a jelenben, lakj a jövőben! A Green Court Residence-t azoknak az új építésű lakást keresőknek ajánljuk, akik szerint a kényelem nem luxus, hanem alapfelszereltség kell, hogy legyen, akárhány éves is az ember. Mi azt valljuk, hogy attól, hogy valami új, még nem lesz időtálló is, ezért mi mindig tovább gondoljuk az innovációt, és rengeteg plusz értéket építünk be a házainkba és a lakásokba.

A környék

A Green Court elnevezés egy olyan építészeti projekt összefoglaló neve, mely nemzetközi összefogást takar. A Green Court projekt egy irodaházból és két lakóépületből áll. A Green Court Office a terület Dózsa György úti frontján fog elhelyezkedni, mely így teljesen felfogja a város zaját. A Green Court Residence két társasházból áll, melyek a Kassák parkra fognak nézni. Ezzel az épületkomplexummal egyrészt létrejön egy új belső park az épületek ölelésében, illetve tovább szépül és modernizálódik a Kassák park környéke. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a következő években ez lesz Budapest legmenőbb helye, egy zöld ékkő a város szívében.

Előnyök

Miért érdemes még a green court residence-t választani? 

A kényelem luxusa nálunk alapfelszereltség olyan innovatív megoldásokkal fognak a lakóink együtt élni, mint például a 24 órás portaszolgálat, a free wifi a közösségi terekben, a mélygarázsban is működő mobilhálózatok, a parkolóhelyekhez kiépített elektromos autótöltési lehetőségek, a távvezérléssel leolvasható mérőórák, de gondoltunk a kerékpározás szerelmeseire is, mert külön biciklitárolót is építünk a földszinten.

 Zöld, amerre a szem ellát a green court residence a xiii. Kerületben, közvetlenül a kassák park mellett épül, és a lakásokból mindkét oldalon zöldövezetre látnak rá a lakók, hiszen a belső udvaron is belső kert lesz kialakítva, növelve a komfortérzetet, és közel hozva a természetet. Nem kell kitennie a lábát azért, hogy a természet zöldjében gyönyörködjön! Garantált, értékálló és biztonságos befektetés az ingatlan ma biztonságos befektetés, főleg az új építésű ingatlanok, amik az ideális elhelyezkedés alapelveinek is megfelelnek. A green court residence ilyen, így nemcsak értékállóságot, hanem kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Az előértékesítési szakaszban hihetetlenül kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat. 

Csok igényelhető: a nagy sikerű csok a green court residence lakásaira is igényelhető, hitelügyintéző kollégáink készséggel segítenek önnek az ügyintézésben.

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Green Court Residences

Kapcsolat

Pesti Házak Zrt.

Cím: 1097 Budapest Ferenc tér 2-3. 6. emelet

Telefonszám: +36 1 700 megnézem

Pesti Házak Zrt.
Pesti Házak Zrt.

értékesítési iroda

+36 1 700 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!