Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Fay85

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Rátaláltál a jövő otthonaira!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 1 231 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Fay85

Átadás

2018. 2. negyedév

Ár

19.2-49.8 M Ft

Alapterület

35–92 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

82 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  A lakópark kertvárosias hangulatú környezetben, a Fáy és Reitter Ferenc utca sarkán helyezkedik el. Az épület egyediségét a nagy üvegfelületek adják, melyek biztosítják az így több irányból is napfényes otthonok kiváló levegőztetését. A kitűnő elrendezésű lakások között megtalálhatóak a stúdió lakások és a 2, 3 valamint 4 szobás otthonok egyaránt. Az épületben mélygarázs biztosítja a lakók parkolási kényelmét, ahonnan a lakások lifttel is megközelíthetőek. Az épület belső díszkertjében pedig a virágos kertek övezte fák árnyékában pihenhetünk miközben a FAY85 játszóterén biztonságosan játszhatnak a gyermekek is.

  A környék

  A lakópark napfényes kialakítása mellett másik nagy előnye a lokáció; óvoda, iskola, játszótér, gyógyszertár, bevásárlóközpontok (Duna Plaza, Westend) is találhatóak a közvetlen közelben. Szabadidős programokra is több lehetőség közül választhatunk, mint például a Dagály Fürdő, a Margit-sziget, színházak vagy akár a közeli Rákos-patak partja is kellemes kikapcsolódást nyújthat. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen és gyorsan elérhető. A 30, 30A és 230-as buszok megállója közvetlenül a lakópark bejárata előtt található. Szintén könnyedén elérhetőek a 1-es és 14-es villamosok a Béke utcánál és az M3-as metró Forgách utcai megállója is.

  Előnyök

  •    napfényes, modern otthonok már 435.000,-Ft/m2 –től
  •    belső díszkert játszótérrel
  •    kitűnő közlekedés és infrastruktúra

   

  Fay85

  Kapcsolat

  Avico Group

  Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 5. 1. em

  Telefonszám: +36 1 231 megnézem

  Rónai Ákos
  Rónai Ákos

  értékesítési vezető

  +36 30 215 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Fay85

  A beruházó

  Bemutatkozás - Avico Group

  Az Avico Group központja Budapesten található a 11. kerületben. Az ingatlanfejlesztő cég számos lakóingatlan-fejlesztésben érdekelt Budapesten; a XVIII. kerületi Lőrinc Liget Lakópark, a IX. kerületi Silverside Apartmanház, a VIII. kerületi Ciprus Ház, a 13. kerületi Duna Terasz lakópark, valamint a 4 lakásos társasházak formájában megvalósuló XI. kerületi Madárhegyen épülő Madárterasz.