Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Erkel Residences

Budapest IX. kerület, Belső-Ferencváros

Prémium otthonok Budapest belvárosában

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 70 426 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2019. 2. negyedév

Ár

32-203 M Ft

Alapterület

35–162 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

70 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

Az Erkel Residences Budapest belvárosában, az Erkel utcában található. A társasházban 8 emeleten 70 db (35-161 nm alapterületű) lakás készül, egy részük teraszos kialakítású. A földszinten üzletek, a 3 szintes mélygarázsban 75 darab garázs kerül kialakításra. A tetőszinten nagy teraszos, kétszintes lakások kapnak helyet. A két épületrészből álló házat az építészmérnökök ügyesen építették be a szomszédos épületek környezetébe, így a modern homlokzat nem sérti az általános harmóniát, és a háznak utánozhatatlan stílust kölcsönöz.

A környék

Az Erkel Residences Budapest központi negyedében, Belső-Ferencvárosban épül. Elhelyezkedése kiváló, a Kálvin tér 350 méterre található, innen az M3 és M4 metró mellett a 47, 47B, 48, 49-es villamosokkal, valamint a 9 és15-ös buszjárattal a város számos pontjára eljuthatunk. Az éttermeiről, kávézóiról nevezetes Ráday utca 100 méterre, Budapest legnagyobb vásárcsarnoka és a Duna-part 350 méterre található. Vonzáskörzetében több egyetem és főiskola megtalálható.

Előnyök

A homlokzat modern stílusa és a régi idők szellemiségének kombinációja alkotja a projekt egyediségét. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy elnyerjünk egy számunkra mérföldkőnek számító díjat. A The European Property Award már 25 éve díjazza a legjobb építési projekteket. Az Erkel Residences megkapta az egyik legnagyobb ingatlanos elismerést Londonban, "lakóingatlan fejlesztés" kategóriában nyert.

A terveket a budapesti Sporaarchitects készítette, akik Magyarország egyik legnagyobb projektjének, a budapesti négyes metró Szent Gellért téri és Fővám téri állomásának építészeti tervein is dolgoztak.

Örömmel mutatjuk be Önnek álmai otthonát! Szívesen látjuk az értékesítési irodánkban, az alábbi címen: 1092 Budapest, Bakáts tér 4. fszt. 1.

Kapcsolat

GEOS Invest Hungária Kft.

Cím: 1092 Budapest, Bakáts tér 4.

Telefonszám: +36 70 426 megnézem

Kocsis Zoltán

vezető értékesítő

+36 70 426 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - GEOS Invest Hungária Kft.

A GEOS Invest Hungária Kft. Ukrajna egyik legnagyobb és legsikeresebb építőipari cégcsoportjának – a „GEOS építőipari vállalat” – leányvállalataként működik. A „GEOS” 2004 óta van jelen a nemzetközi piacon. Ez idő alatt több, mint 50 projektet valósított meg, melyek között irodaházak, lakóházak és bevásárlóközpontok is megtalálhatóak. 

Magyarországon 2015-ben kezdtük meg tevékenységünket. Jelenleg Budapesten két projektet indítottunk el: az ERKEL Residences (1092 Budapest, Erkel utca 18.) és a RÁDAY Apartments (1092 Budapest, Ráday utca 57.).