Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

ECO Residence

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK TUDATOS VÁSÁRLÓKNAK

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 30 203 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
ECO Residence

Átadás

2019. 1. negyedév

Ár

20.92-42.94 M Ft

Alapterület

33–74 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

98 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Az ECO Residence megalkotója elkötelezett a KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, energetikailag racionális és élhető rendszerek iránt. A modern, gazdaságosan üzemeltethető napfényes, teraszos lakások is ennek jegyében, a lehető legpraktikusabb szempontok szerint lettek kialakítva.

  A XIII. kerületi, Országbíró utcában kiváló infrastruktúrával rendelkező zöldövezeti részén, az Önkormányzat és a Béke tér szomszédságában található az ECO Residence új építésű lakópark. A projekt helyszínének kiválasztásakor fontos szempont volt cégünk számára a kerület dinamikus fejlődése, az intézmények, szolgáltatások és a megfelelő zöldfelület közelsége is. Innovatív megoldásokkal mindez garancia arra, hogy az ECO Residence lakásai nemcsak otthonokat nyújtanak leendő lakóinak, de kiváló és megtérülő beruházás is egyben.

  A lakóparkban 32 négyzetmétertől 187 négyzetméterig találhatók lakások, a kétszintes mélygarázzsal parkolási lehetőséget nyújt az ott élők számára. Az épület tájolása kiváló, hiszen déli, keleti és nyugati tájolású lakásai minden igényt kiszolgálnak. A hatalmas zöld kertje pedig remek kikapcsolódásra ad lehetőséget, és kellemes hangulatot, nyugalmat áraszt.

  A környék

  Az ECO Residence a XIII.kerület egyik legcsendesebb részén a Béke tér szomszédságában helyezkedik el. Az ide költöző néhány lépésre élvezheti a park adta sportolási, pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket. Séta távolságra helyezkednek el a bevásárlási lehetőségek, itt mindenki megtalálja kedvenc boltját, választhat a Spar, Rossmann, Lidl és még sok kisebb bolt közül. A különböző hivatalos ügyek intézésére pedig a Park túloldalán található a Polgármesteri Hivatal. A ház szomszédságában található a Napraforgó Óvoda, de számos más óvoda és iskola közül választhat az itt lakó. A tömegközlekedéssel pedig gyorsan elérhető a belváros, a közelben található a 14es villamos, 105 / 32 / 30 / 203 busz megállója.

  Előnyök

  - Bevezető árak

  - Értékesítés közvetelnül a beruházótól

  - Kiváló infrastruktúra

  - Napfényes, teraszos lakások

  - Hatalmas kert

  - Gyorsliftek

  - Biciklitároló

  - Tágas lépcsőház

  - Konditerem

  - Szolárpanel a tetőn.Alacsonyabb közösköltség.

  - Jó közlekedés

  - Minden közel van (iskola, óvoda, bevásárlás, gyógyszertár, közintézmények, tömegközlekedés, park)

  - Kondenzációs kazán

  - 30%-60%-10% Fizetési ütemezés

  - Csendes környék

  - Családi kedvezmények! Az önkormányzat folyamatosan emeli az ellátások színvonalát, bővíti intézményhálózatát, a meglévő épületeit pedig folyamatosan felújítja és korszerűsíti. Erről bővebben a http://www.budapest13.hu/ oldalon olvashatnak. A születendő gyermekeket induló csomaggal támogatja!

  ECO Residence

  Kapcsolat

  Eternity Investments

  Cím: 1051 Budapest Szent István tér 11/A 7.em

  Telefonszám: +36 30 203 megnézem

  Pállai Andrea
  Pállai Andrea

  Értékesítési vezető

  +36 30 203 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  ECO Residence

  A beruházó