Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

EcoLiget Lakópark

Budapest XI. kerület, Örsöd

Mi itt vagyunk otthon!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 70 362 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2017. 4. negyedév

Ár

20.7-75.7 M Ft

Alapterület

35–106 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

51 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

Kertvárosi környezetben, 5 épületben, 51 lakás keresi új lakóit.“A” kategóriás, energitakarékos épületek. 3 szintes, barátságos, élhető, intimitást és életteret adó lakóparkot építünk. A mélygarázsban 52 férőhely és tárolók kerülnek kialakításra, melyek a lakásokhoz külön megvásárolhatóak.

Nálunk otthonra talál, az egyedülálló legyen az idős vagy fiatal és a nagycsaládos is. Mi nem egyszerűen lakásokat és házakat építünk, hanem otthont teremtünk a EcoLiget lakópark lakóinak.

A környék

Budapest és Budaörs határán, a XI. kerületben tökéletes fekvéssel, panorámával, jól megközelíthető helyen fekszik új építésű lakóparkunk. Elérhető közelségben bevásárló központok, rendelők,  gyógyszertár, és  iskolák, óvodák várják a EcoLiget lakópark legkisebb lakóit is.

Előnyök

Gazdaságos, környezetbarát, 30 éves múltra visszatekintő svéd tervezésű és minőségű ENERGY SAVE hőszivattyú biztosítja a fűtést – hűtést és a melegvizet is, így akár 50% – kal is csökkenhet a rezsije. A gázszámlát örökre elfelejtheti. Klímára nem lesz szüksége, mert a nyári hőségben is kellemes hűs otthona lesz. Kertvárosi környezet, élhető lakópark, családias hangulat.

Kapcsolat

Agora Invest Group Zrt.

Cím: 2030 Érd, Tárnok utca 30.

Telefonszám: +36 70 362 megnézem

Vass Emil

értékesítés

+36 70 362 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Agora Invest Group Zrt.

Több évtizedes építőipari múltunk alatt megtanultuk, hogy csak kíváló minőségben érdemes tervezni, építkezni és kivitelezni. Így születnek kényelmes és szerethető lakások, melyeket a tapasztalataink alapján optimalizáltunk, kialakításukban és technikai megoldásaikban.