Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Budai Bolero Lakópark

Budapest XI. kerület, Kelenföld

Ahová az életöröm is beköltözik

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 20 284 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2018. 1. negyedév

Ár

19-55 M Ft

Alapterület

33–78 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

437 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

A 2016 tavaszától épülő Budai Bolero Lakóparkban közel 800 lakást építünk fel a legjobb tudásunk szerint. A 9 emeletes első társasházban 450 darab lakást alakítunk ki, melyek mérete  33-75 nm között változik. A méretbeli variációk, a tájolás, az elrendezés, a kertkapcsolat, az erkély, illetve a tetőterasz lehetősége számos élethelyzetre kínál megoldást. Ami minden lakásban közös, az a minőségi kivitelezés ‒ az alapoktól kezdve. Mennyit kell várni minderre? A saját finanszírozásban épülő társasház első ütemének lakásai már 2018 januárjától beköltözhetőek. A többi rajtad múlik!

A környék

A környék ‒ közlekedését és infrastruktúráját tekintve ‒ olyan nagyszabású fejlesztéseken ment és megy keresztül, melyek a legélhetőbb városrészek közé emelik a budai oldal Duna-part mellett nyújtózó szakaszát. Mindent megtalálsz helyben, ami egy kényelmes és sportos (a kettő nem zárja ki egymást), minőségi élethez kell! A kényelem alatt a bevásárlási lehetőségek, az oktatási és egészségügyi intézmények, valamint a szórakozási lehetőségek közelségét és a jó tömegközlekedést értjük. A sport alatt pedig értsd, amit akarsz, hiszen a környéken gyakorlatilag minden sportág képviselteti magát. Talán csak a síugró sánc hiányzik...

 

Közlekedj okosan!

Bár megteheted, miért ülnél autóba egy olyan környéken, ahol az egyetemekig, rendezvényközpontokig bringával is eljutsz, ahol a 4-es metró és a Kelenföldi vasútállomás tömegközlekedéssel pillanatok alatt elérhető, és ahol újabban még az 1-es villamos is tiszteletét teszi, hogy a lehető legkönnyebben átjuss a túlpartra? Az autót tartsd meg arra az esetre, ha nagyon mehetnéked van. Az M1-M7 közös bevezető szakaszához innen könnyen egérutat nyerhetsz, vagy irány a szélrózsa minden iránya, M0-ás rásegítéssel vagy anélkül.

 

Előnyök

A Budai Bolero Lakópark olyan helyzeti előnnyel bír, mellyel kevés lakópark büszkélkedhet. Gyakorlatilag saját bevásárlóközponttal rendelkezik, a tömegközlekedése kiváló, és számos, jó nevű oktatási intézmény várja a cseperedő gyerekeket, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig. A sportolási és szórakozási lehetőségek (MÜPA, Nemzeti Színház, Tüskecsarnok stb.) tárházáról nem is beszélve. Ha elég a nyüzsgésből, akkor pedig irány a Kopaszi-gát vagy valamelyik csónakház, és pár percen belül már szelheted is a habokat a Dunán.

Felejtsd el a kompromisszumokat és költözz oda, ahol mindaz adott, ami miatt ragaszkodsz a városi élethez! Az otthonodban pedig megtalálod azt a nyugalmat, biztonságot és kényelmet, amely a dolgos hétköznapokat szerethetővé, a hétvégéket pedig felüdüléssé teszi. 

Kapcsolat

Budai Bolero Lakópark

Cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 168-178. értékesítési iroda

Telefonszám: +36 20 284 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Budai Bolero Lakópark

Húsz év beruházói tapasztalat, két korábbi, nagyszabású lakópark-projekt, 2500 eladott lakás. Múltunk mérföldkövei. A Budai Bolero Lakópark magyar beruházójaként mégsem erre, hanem a lakástulajdonosoktól érkező pozitív visszajelzésekre vagyunk a legbüszkébbek.

- Kondorosi Lakónegyed 2003-2016

- Szépilona Lakópark és Sportközpont 2000-2003