Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Boróka Park

Kecskemét

Parkban otthon

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 30 355 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2017. 4. NEGYEDÉV

Ár

14.1-46.7 M Ft

Alapterület

33–110 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

58 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

Kecskemét nyugati részében valódi zöldövezetben kerül megépítésre a BORÓKA Park. Egyedi lakásaink 33nm-es egyszobástól a 110 nm-es tágas négyszobás családbarát otthonig többféle méretben választhatóak. A zöldre néző teraszok, a nagyméretű ablakfelületek és a lakások több irányból történő benapozottsága, az épületek által közrefogott játszótér és zöldterület, a tetőteraszon kialakított közösségi napozótér kellemes, élhető teret biztosít mindenki számára. Az energetikai szabványokat szem előtt tartva már a 2018. évi előírásoknak megfelelve alakítottuk ki az épület gépészetét és szigetelését, ezzel a rezsiköltségeket is optimalizálva.

A környék

A lakópark környezete infrastrukturálisan jól ellátott, a közelben iskola, bevásárlóközpont (Auchan), rendelő (Bagoly utca), gyógyszertár, bank egyaránt található, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást az 1-es, valamint a 11A autóbuszjárat biztosítja. A benyújtott tervezetek és pályázatok alapján a homokbánya teljes területe rehabilitációra kerül a „zöld város mintaprojekt” keretein belül, ami egy új „nyugati városrész" kialakulását segíti.

Előnyök

Valódi zöldövezetben, a dinamikusan fejlődő Kecskeméten belül kiváló választás otthonnak vagy befektetésnek. Tőkeerős beruházó és kivitelező, magas minőségű kivitelezés, kedvező fizetési ütemezés, kulcsrakész lakások.

Kapcsolat

Immochan Magyarország

Cím: Értékesítési iroda: 6000 Kecskemét, Dunaföldvári u. 2. (Auchan üzletsoron)

Telefonszám: +36 30 355 megnézem

Benedek Péter

Vezető értékesítő

+36 30 355 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Immochan Magyarország

Az anyacégünk a francia Immochan egy több mint 40 éve működő Ingatlanfejlesztő, -beruházó és üzemeltető vállalat. 12 országban többezer négyzetméter kereskedelmi és lakó ingatlan beruházással, építéssel és üzemeltetéssel foglalkozik. Az Auchan áruházak partnereként azok kereskedelmi ingatlanait hazánkban is az Immochan kezeli. Franciaország, Luxemburg és Románia után, most hazánkban is elkezdi lakóingatlan projektjeinek beruházását. Első, egyben minta projektje a Boróka Park, amelyet saját tőkéből kerül finanszírozásra.